Pestañas

marzo 08, 2018

Benvinguda primavera! Primer mercat d'intercanvi amb cales!

Estimats companys i companyes!!!

17 i 18 de març Proyectos Floreciendo, junt amb les iniciatives La Flor de la Vida i Dones Emprenedores, Cala Moneda Social donarem la benvinguda a la primavera amb…

EL PRIMER MERCAT D'INTERCANVI AMB CALES!!!

Benvingudes les persones inscrites a la xarxa, així com les que tinguin interès i simpatitzants.
Serà un espai on les persones de Cala Moneda ens podrem conèixer de tu a tu  i oferir el que tenim, demanar el que necessitem, informar-nos, reflexionar, proposar. PARTICIPAR, EXPERIMENTAR I COMPARTIR.
Farem una paella vegetariana amb verdures de la terra. Així que porteu el vostre plat, got i cobert!!
I si teniu i toqueu instruments per animar la jornada, millor que millor!
Portarem ordinadors per facilitar inscripcions, i bitllets impresos per a nouvinguts i usuaris que encara no l’hagin pogut recollir aquest any.
Hi haurà espai al jardí  per a que cada un de vosaltres pugui muntar-se la paradeta,i una sala més tranquil·la per massatges, yoga, el que sorgeixi!, i un taulell per anunciar-se.



Esperem que sigui un dia ple de diversitat i alegria en les nostres relacions i intercanvis, la presència i participació de cada un de nosaltres és enriquidora i necessària per la comunitat!! Vos esperam!!

Tant per la paella com per muntar paradeta demanem confirmeu plat i/o assistència en quant vos sigui possible (máx. el 16!!) amb tal de poder organitzar millor el dinar i l’espai. Paella, amanida i postra seran 8 cales per persona.
Adjuntem cartell i programació.
Per apuntar-vos o informar-vos podeu trucar a na Gloria 666 535 134 o a na Susana 633 45 88 11, o bé escriure a cala@calamoneda.me.

FINS AVIAT!!
Salut, pau, abundància....i molta Cala!

Equip Cala

No hay comentarios: